Text Derulant

13 mar. 2011

Cu ,,Kinect" in Cartea Recordurilor

48.Cu ,,Kinect" in Cartea Recordurilor

 


Kinect a starnit o adevarata revolutie din momentul lansarii, in toamna anului trecut.
Dupa 10 milioanede unitati vandute,Microsoft-cel mai mare producator software din lume- a intrat in Cartea Recordurilor. Tehnologia Kinect, este destinata consolelor Xbox 360 si consta dintr-un sistem cu trei camere video si un microfon,care se ataseaza consolelor, permitand controlul jocurilor numai prin miscarile corpului,nefiind nevoie de o telecomanda. In patru luni de la lansare,Microsoft a vandut 10 milioane de unitati,Kinect fiind dispozitivul cel mai repede vandut din istorie. Kinect rivalizeaza cu consolele Nintendo sau Sony, fiind foate apreciat de gameri. Sistemul Microsoft Kinect este dotat cu senzori de adancime extrem de precisi care scaneaza orice jucator sau obiect. Orice miscare este transmisa în timp real, indiferent daca este vorba despre miscari în plan orizontal, vertical, miscari de apropiere sau departare fata de senzor, rotiri etc.
"Kinect aduce jocurile si divertismentul la viata în moduri noi extraordinare, fara a utiliza un controler. Imaginati-va controland filme si muzica, prin simpla miscare a mainii sau prin sunetul vocii tale. Cu Kinect, tehnologia se evapora, lasand magia naturala din noi sa straluceasca...
Fie ca sunteti un gamer sau nu, oricine poate juca si avea un timp excelent. Cu un control parental avansat si filme pentru familie, Kinect promite o experienta de joc sigur în conditii de siguranta, si de distractie pentru toata lumea."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu